Climatizare spatii exterioare Componentele sistemului de climatizare Domeniile de aplicare ale sistemului de climatizare Functionarea sistemului de climatizare Portofoliu clienti Contact
Alegeti limba Rom�na English Fran�ais

Kit racire terase
Kit-uri pentru racirea teraselor. Racoreste cu sistemele Climext.
Kit racire terase
Brumiventilator PRO
Racoare din exterior printr-o pulverizare cu o presiune inalta. Racoreste silentios pana la 60 m².
Brumiventilator PRO
Brumiventilator COMPACT
Pregatit pentru o terasa de 30m². Instalare rapida cu o singura priza si un furtun cu apa.
Brumiventilator COMPACT
Articole de presa
Articole aparute in presa scrisa si pe internet.
Articole de presa
Sisteme de umidificare
Sisteme de umidificare si control al umiditatii in sere, ciupercarii si ferme de animale.
Sisteme de umidificare
Aplicatii industriale
Racorirea si mentinerea higrometriei in spatiile de mari dimensiuni.
Aplicatii industriale

Climext pe YouTube   Climext pe Bizoo

  Developed by orkas.ro

Cooling systems

              Climext este o marca importata exclusiv de catre EcoFrance Clim SRL

Sisteme de umidificare

si instalatii de pulverizare a apei
Umidificare sere

Sistemul Climext de control al microclimatului din sere creaza conditiile optime de dezvoltare a plantelor pe toata durata anului.
Sistemul de umidificare mentine parametri de clima optimi atat in perioadele reci cat si calde si secetoase.
Instalatia de pulverizare a apei produce prin intermediul duzelor picaturi de apa de numai 10 microni care se evapora instantaneu pentru a raci si umidifica aerul. Controlul umiditatii astfel obtinute previne deshidratarea plantelor si le creeaza conditii ideale de dezvoltare.

Sistem de umidificare intr-o sera

Racorirea crescatoriilor de animale

Conditiile de crestere a animalelor in captivitate sunt o problema permanenta pentru crescatorii de animale. Intr-adevar, este de preferat ca animalele sa fie crescute intr-un spatiu in care temperatura, higrometria si igiena sunt sub control. Fara acestea, pot aparea repercursiuni deloc de neglijat legate de productie (lapte, carne,...). Mai mult, anumite crescatorii (pasari, porci,...) produc o poluare olfactiva importanta care trebuie tratata.

Instalatiile de pulverizare a apei la presiune inalta si-au dovedit eficacitatea in perioada caniculei din vara anului 2003. Crescatoriile dotate cu aceasta tehnica au suportat mai bine loviturile caniculei si cresterea temperaturii de nesuportat pentru animale.

Sistemul actioneaza asupra temperaturii si al higrometriei fara a produce umiditate, reduce riscurile infectiei si suprima conditiile precare de igiena care ar putea fi create de alte sisteme de brumizare de presiune joasa.

Racorirea unei ferme

Sistem de umidificare pentru mentinerea produselor proaspete

Prospetimea este criteriul cel mai important de calitate cerut de consumatori si pus in evidenta de diferitii distribuitori si vanzatori de fructe si legume.
S-a constatat, cu ajutorul studiilor termice si higrometrice, ca in marea majoritate a magazinelor, fructele si legumele sunt pastrate la temperaturi situate intre 18 si 28 de grade Celsius vara (ideal ar fi < 20 grade Celsius) si cu o umiditate cuprinsa intre 40 si 60% (ideal ar fi in jur de 80%).
Aceste situatii pot genera pierderi cuprinse intre 5 si 30% din volumul marfurilor in functie de sensibilitatea specifica a tipurilor de legume si fructe. Investiile in amenajari si adaptari pot creste prospetimea si aspectul produselor, reducandu-se astfel in mod constant pierderile.

Sistemul de umidificare Climext permite mentinerea prospetimii prin crearea unui climat optim in jurul produselor, fie ca sunt legume, fructe, produse din peste, branzeturi, etc..

Controlul umiditatii intr-un supermarket

Contact Climext

Climext.ro iti ofera sisteme de climatizare exterior, racire terase, sisteme de umidificare si control al umiditatii, de cea mai buna calitate.


  
                Climext.Ro © 2007 -2018 - Parteneri Sisteme racire terase