Climext – este un procedeu ecologic si economic.

Pentru a se evapora, apa utilizeaza energia termica: ea consuma caldura. Aceasta absortie de calorii are ca efect diminuarea temperaturii in spatiul in care se efectueaza acest schimb termic.

Statia CLIMEXT difuzeaza in zona de racire micro-picaturi de apa sub forma unei brume foarte fina, care are particularitatea de a se evapora instant. Acesta este asa numitul procedeu de brumizare.

Temperatura aerului scade cu cateva grade, permitandu-va astfel sa profitati de spatiile exterioare, acoperite sau neacoperite, chiar si de cele extrem de calduroase.

CLIMEXT – Racoreste fara sa ude.

Extrema finete a micro- picaturilor de apa permite un amestec instantaneu cu aerul. In plus, un sistem antipicatura echipeaza aparatul. La sfarsitul operatiunii nici un strop de apa reziduala nu scapa din orificiile de difuzare.

Cutia compartimentata Tempo, echipata cu o dubla temporizare secventiala, permite pilotarea Statiei CLIMEXT si ajusteaza cu precizie difuzarea in functiune a spatiului pentru tratat. Procentul de racire dorite de catre utilizator este obtinut evitand excesul de umiditate. Astfel se obtine un control al umiditatii foarte eficient.

CLIMEXT este un procedeu ecologic si economic. Pretul de exploatare este foarte fiabil, aplicatiile sale sunt numeroase.